VESPA SPRINT

GA DE STAD TE LIJF MET DE JUISTE INSTELLING!

Er is altijd weer iets nieuws te zien in de stad, dus waarom ga je dat niet ontdekken aan boord van Vespa’s sportiefste model. Elke rit wordt een excuus om lol te maken, dankzij de technische upgrades die zijn doorgevoerd om het rijplezier en de veiligheid te vergroten.
De nieuwe Sprint en Sprint S combineren een frisse stijl en sportieve persoonlijkheid met de modernste techniek.
Ontdek ook de opvallende nieuwe kleurstellingen.
Sprint 125 Racing Series
Sprint 50 Racing Series
Sprint 50 Sport
Sprint 50
Sprint 125 S
Sprint 125

Slank en licht, met een jeugdig uiterlijk – de Vespa Sprint is de evolutie van de Vespa Primavera en kan gemakkelijk worden herkend aan zijn brutale hoekige koplamp en grote aluminium 12-inch-wielen met fraaie spaken.

De Vespa Sprint heeft een upgrade gekregen met een reeks stilistische en technische evoluties, waaronder verhoogde veiligheid dankzij de LED-lampen in zowel het achterlicht als de koplamp. Zowel de 125 als de 150cc-versie hebben standaard Bike Finder en een afstandbediening om het zadel mee te openen. Een ander nieuw detail is de ‘stropdas’ op de voorzijde, waarmee je heel wat hoofden zult doen draaien!

De Vespa Sprint S wordt graag gezien als het stoerste lid van de Vespa ‘small body’-familie. Het stuur van zowel de 125- als de 150cc-versie is voorzien van een nieuw dashboard met een multifunctioneel TFT-kleurenscherm van 4,3 inch. Je hebt daarmee gemakkelijk toegang tot alle informatie die het Vespa Multimedia Platform biedt; deze kan worden geselecteerd door een bedieningsknop op de rechterkant van het stuur. De Vespa Sprint S is altijd al een unieke scooter geweest en is nu met het kuipwerk en zadel in twee speciale nieuwe kleurstellingen nog meer een blikvanger!

Hebt u vragen over de Sprint? Contacteer ons!

Menu