VESPA GTS SUPER

GTS SUPER: SPORTIEF KARAKTER, HIGHTECH HART

Als gespierde interpretatie van de Vespa-stijl, toont de Vespa GTS Super zijn sportieve genen in zijn imposante stalen beplating. Temperamentvol en verleidelijk als vanouds, onderscheidt hij zich met een nieuw ontworpen voorscherm. De nieuwe led-koplamp en het led-achterlicht versterken zijn stoere uitstraling.

GTS Super 125
GTS Super 300
GTS Super Racing Series 125
GTS Super Racing Series 300
GTS Supersport 125
GTS Supersport 300
GTS Supertech 125
GTS Supertech 300

De GTS Super is verkrijgbaar met twee verschillende motoren die beide verrassend zuinig zijn. Naast de 125 i-Get-ééncilinder met Start&Stop-systeem, is er nu ook de nieuwe 300 HPE (High Performance Engine). Met zijn uiterst geavanceerde technologie is deze motor het resultaat van intensieve research naar optimale emissie- en verbruikswaarden, terwijl hij met zijn vermogen van meer dan 23 pk de sterkste Vespa-krachtbron ooit is.

De volledig stalen beplating biedt met zijn perfecte mix van heden en verleden een overvloed aan persoonlijkheid en karakter. Het gerestylede front, het herziene stuur, het nieuwe ergonomische zadel en de full-led-verlichting geven de GTS Super de uitstraling van een ware ‘king of the road’.

Het nieuwe connectiviteitssysteem Vespa Mia maakt rijden met de Vespa GTS SuperTech veiliger en makkelijker dan ooit. Na via Bluetooth je smartphone aan de elektronica van de scooter te hebben gekoppeld, kun je via het display in het dashboard vlot en veilig bellen, berichten lezen en muziek selecteren. Ook kun je technische info, prestatiedata en ritstatistieken bekijken.

Hebt u vragen over de GTS Super? Contacteer ons!

Menu