VESPA SEI GIORNI

VESPA SEI GIORNI II EDITION: De legende leeft voort

De technologie en toereigenschappen van de GTS-serie verrijkt met de historie en spraakmakende sportieve traditie van Vespa:
in navolging van het succes van de eerste editie brengt Piaggio een nieuwe exclusieve genummerde versie van de Vespa Sei Giorni uit, ditmaal in een ongelimiteerde oplage. Net als zijn voorganger zet ook deze Sei Giorni II Edition het fascinerende verhaal van de Vespa Sport Sei Giorni uit 1951 voort.

Sei Giorni
Sei Giorni
Sei Giorni

Met zijn laaggeplaatste koplamp, stuur in de vorm van een zichtbare gebogen metalen buis en bruingetinte windscherm heeft de Vespa Sei Giorni de karaktertrekken van zijn klassieke voorganger geërfd. Maar wat betreft technologie is hij helemaal van deze tijd.
Zijn sportieve stijl wordt verder benadrukt door contrasterende zwarte en rode details, de prominent op het voor- en motorscherm aangebrachte startnummers 6 en de als monozadel vormgegeven buddy, die overigens gewoon geschikt is voor het meenemen van een passagier. Tot slot onderstreept het ‘Special Edition’-plaatje voorzien van het serienummer het unieke karakter van dit speciale model.

Wat betreft stijl, comfort en veiligheid heeft de Vespa Sei Giorni onmiskenbaar het dna van de Vespa GTS. Zo beschikt hij over een royale opbergruimte onder het zadel en staat zijn comfortabele, natuurlijke rijpositie garant voor een perfecte controle bij zowel voor korte als langere ritten. Daarnaast is hij standaard uitgerust met een opbergvak met USB-aansluiting in het beenschild, een ABS-remsysteem en led-dagrijlichten in de knipperlichtunits in het voorscherm.

Hebt u vragen over de Sei Giorni? Contacteer ons!

Menu