VESPA GTS

STIJL ONDERWEG OP TWEE WIELEN

Een stijl en vermogen die pure afgunst opwekken, vinden hun oorsprong in meer dan zeven decennia geschiedenis. Voeg aan traditie een vleugje moderniteit en de resultaten van niet-aflatend onderzoek om de prestaties te verbeteren toe en je hebt de meest veelzijdige Vespa van de serie.
Met een bijgewerkt frame en nieuwe Full LED verlichting is de GTS voor elk avontuur de perfecte reisgenoot.

Twee motoren voor twee uitzonderlijk efficiënte prestaties. De zeer geliefde 125 i-get ééncilinder met zijn Start & Stop-systeem krijgt nu gezelschap van de nieuwe 300 HPE (High Performance Engine). Met meer dan 23 pk is dit de krachtigste motor ooit geïnstalleerd op een Vespa en het resultaat van geavanceerde technologie die ook het brandstofverbruik en de emissies optimaliseert.

Behendig en pittig in het verkeer, verkwikkend en betrouwbaar tijdens lange ritten; de meest klassieke van alle Vespa’s met zijn opnieuw ontworpen schild en das ondergaat een metamorfose.
De Vespa GTS biedt absoluut rijplezier dankzij het ergonomisch ontworpen zadel van antislipmateriaal en wordt nu ook geleverd met zadelopening op afstand, USB-aansluiting in het vak achter het beenschild en Bike Finder, het populaire apparaat waarmee je je geparkeerde scooter makkelijk kunt vinden.

De Vespa GTS is nog steeds een publiekslieveling met zijn klassieke Grigio Dolomite-grijs maar ook het nieuwe blauw en groen van zijn Blu Energia en Verde Relax opties zijn bedoeld om de fans te trekken. In de Touring-versie, een model dat de Vespa-passie voor reizen en avontuur belichaamt, vinden we ook de gewaagde rode Rosso Vignola en bosgroene Verde Bosco, allebei onfeilbare hits bij zelfs de kieskeurigste rijder.

Hebt u vragen over de GTS? Contacteer ons!

Menu