VESPA PRIMAVERA

‘S WERELDS MEEST ICONISCHE TWEEWIELER

De eerste versie van wat snel een tijdloze klassieker zou worden, werd gelanceerd in 1968 – en het was een echte revolutie. Jeugdig, wendbaar, innovatief, veilig en milieuvriendelijk: de Vespa Primavera was toen, net als nu, een echte ster in zijn tijd. En de revolutie gaat door: de nieuwe Vespa Primavera biedt nog meer veiligheid, comfort en stijl, plus de nodige extra’s en speciale versies.

Primavera 125 Sean Wotherspoon
Primavera 125 Touring
Primavera 125
Primavera Red 125
Primavera 50 S
Primavera 50 Sean Wotherspoon
Primavera 50 Touring
Primavera 50
Primavera 125 S

Er is veel nieuws te bespreken, maar laten we beginnen met de wielen: ze zijn van aluminium en worden gekenmerkt door een markant nieuw vijfspaaks-design. Ze meten nu allebei 12 inch voor nog meer stabiliteit, veiligheid en grip op alle soorten wegdekken. Verdere verhoging van de veiligheid is er in de vorm van LED-verlichting, niet alleen het achterlicht, maar ook de koplamp. De 125cc- en 150cc-versies zijn voorzien van Bike Finder en met afstandbediening te openen zadel.
Naast de beroemde Touring-versie – gekenmerkt door zijn verchroomde bagagerek, geïnspireerd door zijn oorspronkelijke reiskarakter – is er nu het Vespa Primavera S-model, een sportieve uitvoering met veel uitstraling. Met zijn geheel digitale dashboard op de 125cc- en 150cc-versies is er een vloeiende communicatie gegarandeerd tussen scooter en rijder via het Vespa Multimedia Platform, dat het 4,3 inch grote TFT-kleurenscherm verbindt met je smartphone.

 

Hebt u vragen over de Primavera? Contacteer ons!

Menu